22 Haziran 2017

ADANA ADATEM (ADANA TÜM EMLAKÇILAR ESNAF ODASI) ÜYELERİ YOĞUN KATILIMLI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ...

   
  ADATEM (ADANA EMLAKÇILAR ODASI)  ve emlaksitem.com işbirliğiyle 20 TEMMUZ 2017 salı günü adana adna menderes bulvarındaki  Bezay saray tesislerinde  düzenlenen iftar programı Emlakçı esnafının yoğun katılımı  ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının  müdürleri,ilgili STK 'ların temsilcilerin teşrifleriyle gerçekleştirildi

İftar programı kuran tilaveti ile başladı, Kuran tilavetinin ardında Tapu Kadastro Bölge Müdürümüz Sayın Burhan Göksu kısa bir konuşma yaptı,

       İftar programı esnasında ADATEM Başkanı Rabia Ülkü UÇAR  tarafından katılımcılara sektörle ve mesleki gelişim konusunda kısa bilgilendirme  yapıldı .

     Bilgilendirme içeriğinde ,Oda Başkanı Rabia Ülkü Uçar, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Her gün yeni bir kanun ve tebliğ çıkıyor. Bizler de oda olarak, istişare toplantılarıyla bunları duyurmaya çalışıyoruz. Şu an Ulusal Mesleki Yeterlilik ile ilgili bir düzenleme yapılıyor. Meslektaşlarımızdan ricamız, mutlaka toplantılarımıza katılmaları yönündedir” dedi.


              İftar programı yemekle birlikte semazan gösteri ile devam edildi. programın sonunda sponsor firma olan emlaksitem .com Türkiye Müdürü Sayın Can Bayraktaroğlu katılımcılara yönelik kısa bir bilgilendirme yaptı. Akabinde ADATEM ile fiyat politkalarına yönelik bir ortak bir sözleşme yapıldı.

    Sonuç olarak; mesleki dayanışma adına,bu konuda Ülkemizde örnek çalışmalara imza atan .odamıza ve çalışanları ile  değerli başkanımız Ülkü Uçar hanfendiye firmamız adına program için  nazik davetlerinden dolayı   teşekkür eder.başarılar dileriz.